Продължете към съдържанието

ТОП ТРИ ПРЕДИМСТВА НА МОТОКАРИТЕ

ТОП ТРИ ПРЕДИМСТВА НА МОТОКАРИТЕ

Мотокарите са много полезни машини и могат да се видят в почти всеки склад. Без тези машини складовете не биха могли да работят с лекота и необходимата ефективност. Мотокарите обикновено се използват за бързо преместване на тежки товари и доставки от едно място на друго. Основното им предимство е, че те могат да достигнат до неща, които са разположени на високи места. 

Кои са трите основни предимства на тези машини?

1. Голям капацитет за повдигане и товарене

Мотокарите са малки, но компактни машини, проектирани да работят в тесни и ограничени зони. Освен това, те са изключително маневрени и способни да вдигат различни товари. Повечето търговци предлагат мотокари с малък капацитет, но има и такива, които предлагат мотокари с капацитет до 12000 кг. Най-хубавото е, че можете да изберете мотокар с правилната конфигурация и товароподемност, в зависимост от вашите нужди.

2. Повишена безопасност

Преди мотокарите да станат достъпни, хората, които са работили в складове и фабрики, са използвали прости и персонализирани системи за повдигане и преместване на товари – въжета, кабели, ролки и други. Разбира се, тези импровизирани повдигащи механизми не са били безопасни. Вече всичко е под контрол, защото мотокарите повишават безопасността на операторите и всички останали работници. Самите оператори притежават необходимите умения и компетенции за управление на машините.

3. Дългогодишна експлоатация и лесна поддръжка

Експлоатацията на мотокарите е за дълъг период от време, а поддръжката е лесна и безпроблемна. Двете вървят ръка за ръка. Ако искате да ползвате машината дългосрочно и не искате да ви създава проблеми, трябва да се погрижите за нея. Съветваме ви да се обръщате за съдействие към специализирани фирми, които предлагат техническо обслужване, както и профилактика и поддръжка. 

Защо да изберете ХОД Сервиз?

Фирма ХОД Сервиз е специализирала своята дейност в търговията, сервизното обслужване и рециклирането на подемната и складова техника.  Електрически, газов или дизелов мотокар? Не се чудете! Нашият екип ще ви помогне да изберете най-подходящия модел за вашите нужди. Ако търсите перфектното решение за оптимизиране на вашето складово пространство се свържете с нас!

Всички права запазени © 1993-