Гуми за мотокари

ХОД сервиз предлага пълен сервиз на всички видове гуми за складова техника. Разполагаме с техника за демонтиране, монтиране и набиване на супереластични, пневматични и бандажни гуми за мотокари за района на град Стара Загора.

Ремонт на гуми за  мотокари, електрокари и транспалетни колички.

ХОД сервиз предлага пълен сервиз на всички видове гуми за складовата техника. Разполагаме с техника за демонтиране, монтиране и набиване на супереластични, бандажни гумиза мотокари, електрокари и транспалетни колички за района на град Стара Загора.

Смяна на гуми с различни размери.

ХОД Сервиз разполага с машина, с която може извършва смяна на супереластични и бандажни гуми за мотокари с размери от 4 цола до 25 цола. Монтира и демонтира пневматични гуми за района на град Стара Загора

ХОД Сервиз разполага със собствен сервиз, в който може да се извърши ремонт на всички видове мотокари, газокари, електрокари, транспалетни колички.

ХОД Сервиз рециклира всички видове товароподемна техника. Боядисване, рециклиране на седалки, софтуерна диагностика, идентификация на резервни части.

При заявка от клиент, времето за реакция е до 24 часа!

Facebook

Последвайте ни!

Нека да работим по следващия ви голям проект заедно

ХОД Сервиз работи както с най-големите компании така и с малки и нови фирми. Без значение дали ще оборудвате огромна логистична база или малък склад ХОД Сервиз е вашият надежден партньор.