За нас

ХОД Сервиз

Сервиз, резервни части, продажба, търговия на нови, употребявани и рециклирани мотокари, електрокари, газокари и транспалетни колички. Монтаж и демонтаж на супереластични и бандажни гуми за мотокари, електрокари и танспалетни колички с размери от 4 цола до 25 цола в района на град Стара Загора.

Фирма “ХОД – Сервиз” е основана в град Стара Загора през 1993 г. Специализирана е в сервиз на мотокари, електрокари, газокари и транспалетни колички. Извършва търговия с нови и рециклирани електрокари, мотокари, газокари и транспалетни колички. Доставя широка гама резервни части за складова техника. Разполага със собствена сервизна база. Фирмата разполага с мобилен сервиз. При заявка от клиента, времето за реакция е до 24 часа. Предлагаме договор за абонаментно поддържане на кари. Фирма “ХОД – Сервиз” отдава мотокари, електрокари и транспалетни колички под наем. Изкупува употребявани електрокари, мотокари и основни възли за тях. Купува, продава и отдава под наем нови, рециклирани и втора ръка транспалетни колички.

Складова техника

ХОД Сервиз Стара Загора, предлага складова техника, широк спектър от Мотокари, Електрокари, Газокари, Транспалетни колички – нови, втора употреба или рециклирани, продава и дава под наем.

Ремонт и рециклиране на електрокари, мотокари и транспалерни колички

Пълна гама от сервизни и ремонтни дейности за електрокари, мотокари и транспалетни колички. Абонаментен сервиз. Фирмата разполага с мобилен сервиз, работи на повикване.

Гаранционен и извънгаранционен сервиз

При представяне на валидна гаранция, фирмата извършва сервизна дейност според сключения договор. Дори и ако гаранцията ви е изтекла, нека това не ви спира! Предлагаме сервиз на конкурентно ниски цени!

Частичен ремонт на място при клиента

Благодарение на мобилната ни сервизна база, можем да извършим пълен или частичен ремонт на място, без да е нужно да транспортирате техниката до нашия сервиз.

Ремонт на гуми за електрокари, мотокари, газкари и транспалетни колички

Предлагаме пълен сервиз с оригинални резервни части на всички видове гуми на електрокари, мотокари, газокари и транспалетни колички. Монтаж и демонтаж на супереластични и бандажни гуми за мотокари с размери от 4 до 25 цола за района на град Стара Загора.

За контакти

6000 гр. Стара Загора, Индустриална 50
база Тракийски памук
GPS: 42.418615 , 25.648079

пишете ни