ХОД Сервиз

Предлага широк спектър от мотокари, електрокари, газокари и складова техника – транспалетни колички, стакери и ричтраци, както и резервни части за тях.

Продава и отдава под наем. Разполага с гуми на склад, както и с преса за демонтаж и монтаж на гуми за мотокари от 4 до 25 цола. 

УСЛУГИ

Отдаване под наем

ХОД Сервиз отдава под наем мотокари, електрокари, газкари и транспалетни колички. ХОД Сервиз предлага изгодни условия: срок по избор на клиента, гаранционен сервиз и поддръжка.

Сервизно обслужване

Пълна гама от сервизни услуги – рециклиране на машини, техническо обслужване, идентификация на резервни части. Разполагаме с мобилни сервизни групи. При заявка от клиент, времето за реакция е до 24 часа.

Стелажни системи

ХОД Сервиз предлага проучване, проектиране, оптимално техническо и икономически ефективно разпределение на вашите складови пространства. 

Складова техника

Осигуряваме качествено складово оборудване – стакери, ниско повдигачи, електрически и ръчни палетни колички с гаранция за качество.

Гуми за мотокари

ХОД сервиз предлага пълен сервиз на всички видове гуми за складова техника. ХОД Сервиз разполага с преса за демонтаж, монтаж и набиване на супереластични и бандажни гуми за мотокари от 4 цола до 25 цолов размер. 

Резервни части за складова техника

ХОД сервиз предлага широка гама от резервни части за различна складова техника.  ХОД Сервиз има на склад всички видове резервни части за български електрокари, мотокари, транспалетни колички.

МАРКИ

ГАЛЕРИЯ

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Нека да работим по следващия Ви голям проект заедно!

ХОД Сервиз работи както с най-големите компании, така и с малки и нови фирми.

Без значение дали ще оборудвате огромна логистична база или малък склад, ХОД Сервиз е Вашият надежден партньор!

КОНТАКТИ

Изпратете Вашето запитване тук.

Попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с Вас.

Обадете ни се:

 0887 472 725
0876 321 932

Ние сме тук:

Всички права запазени © 1993-