Продължете към съдържанието

Подемна техника

ХОД Сервиз предлага широк спектър от мотокари, електрокари и газокари – нови, втора употреба или рециклирани.
Продава и отдава под наем.

Мотокарът е малко промишлено превозно средство, което е оборудвано с платформа с механично задвижване, прикрепена отпред, която може да се повдига и спуска, да се вкарва под товара, за да се повдигне или премести. Мотокарите обслужват нуждите на различни индустрии, включително складове и други големи складови помещения. Мотокарите се захранват от двигатели с вътрешно горене или от електрическа батерия. Мотокарите се използват широко в цялата индустрия за транспортиране на материали и стоки.

Електрокарите са определен вид машини от групата на подемна техника, които са задвижвани от електрически двигател, вместо от двигател с вътрешно горене. Както всяка друга подемна техника, електрическите варианти се използват за повдигане и транспортиране на материали на кратки разстояния. Тези машини обикновено използват две задвижвани хоризонтални вилици. Тези вилици могат да се повдигат и спускат при товарене, транспортиране и разтоварване на стоки, особено стоки, които са подредени върху дървени палети. Електрокарите с вилици, без опори или опорни крака, които да повдигат товара са най-често срещаните машини за повдигане на товари.

Газокарите са чудесно допълнение към всеки склад, логистичен център или строителен обект и могат да направят работата значително по-лесна, а процесите по-икономични. Високотехнологичното им изпълнение им дава възможност да работят при всякакви условия, без това да се отразява на тяхната производителност. Работят еднакво добре на открити терени и закрити помещения, без вредни емисии, осигурявайки максимално безопасна среда за работа. Задвижването на газ е най-природосъобразното и икономично решение за всеки бизнес, в който се налага употребата на складово-подемна техника.

ХОД Сервиз разполага със собствен сервиз, в който може се да извърши ремонт на всички видове мотокари, газокари, електрокари, транспалетни колички.

ХОД Сервиз рециклира всички видове товароподемна техника. Боядисване, рециклиране на седалки, софтуерна диагностика, идентификация на резервни части.

ХОД Сервиз монтира, демонтира и набива всички видове супереластични, пневматични и бандажни гуми за мотокари с размери от 4 до 25 цола със собствена техника.

ХОД сервиз предлага качествена и сертифицирана складова техника, отговаряща на европейските норми, която ще е отличен помощник във вашия склад.

Рециклиране, гаранционно и извънгаранционно обслужване на транспалетни колички и складова техника.

ХОД сервиз предлага пълен сервиз гаранционен и извънгаранционен на всички видове складовата техника. Рециклиране на налична техника.

Разнообразно складово оборудване.

ХОД Сервиз монтира, демонтира и набива всички видове супереластични, пневматични и бандажни гуми за мотокари, електрокари и транспалетни колички със собствена техника.

При заявка от клиент, времето за реакция е до 24 часа!

Бърза реакция за сервиз!

Обадете се при необходимост!.

Нека да работим по следващия Ви голям проект заедно!

ХОД Сервиз работи както с най-големите компании, така и с малки и нови фирми.
Без значение дали ще оборудвате огромна логистична база или малък склад,
ХОД Сервиз е Вашият надежден партньор!

Всички права запазени © 1993-